Најновије

ГДЕ СУ ВАМ МАСКЕ? Стиди ли се Кризни штаб својих мера (ФОТО)

Увођење обавезног ношења заштитне маске које је "избоксовао" Кризни штаб пошто су прошли избори и све активности које су корону бациле у други план, чини се као одличан провод да се види како се "кока понаша према јајету које носи", и колико они који доносе прописе - поштују те прописе.

Кризни штаб (Фото: predsednik.rs)

Чланови кризног штаба су у више наврата доказали да ни сами не поштују мере које доносе, а које се тичу ношења заштитних маски и држања дистанце.

Доктор Кон је тако фотографисан у кафићу, а докторка Дарија Кисић Тепавчевић је за викенд примећена како испија кафу након симпозијума на Златиботу у друштву двојице мушкараца. Кафа је можда и била са шећером, али познаници су очигледно седели без адекватне дистанце, маски и рукавица. Иначе, њена тема на симпозијуму је била "Чему нас је научила епидемија ковид19?". И то би је заиса требало питати.

Такође, ни власт није склона да носи маске, а уверили смо се да су и они, бар када је корона у питању, једнаки са осталим грађанима и да их је то непоштовање мера - коштало заразе.

Остаје да се види хоће ли чланови Кризног штаба поштовати ову одлуку.

Све о новим мерама Кризног штаба прочитајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА