Најновије

ГОРИ ИНТЕРНЕТ! Популарна манекенка пред милионима показала како она изгледа на гинеколошком прегледу (ФОТО)

Супруга музичара Џона Леџенда (41), бивша манекенка Криси Тиген (34) недавно је одстранила силиконе из груди, а сада се фотографисала на гинеколошком прегледу и послала јаку поруку свим женама.

Криси Тајген (Фото: Јутјуб)

Наиме, Криси је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију из ординације желећи да подсети жене на важност редовних гинеколошких прегледа, како би радиле на превенцији карцинома грлића материце.

- Не заборавите да редовно радите папа тест и преглед ваших груди, иако се свет ближи крају - написала је манекенка мислећи на то да упркос пандемији корона вируса жене треба да иду на редовне прегледе.

Она на фотографији позира обавијена папирним пешкиром, а на лицу имала је заштитну маску, која је обавезна приликом изласка из куће у Калифорнији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

На овом посту за мање од 24 сата Криси има око 980.000 лајкова, а на друштвеној мрежи Инстаграм је прати 30,4 милиона људи, који су одушевљени што се Криси труди да пробуди свест о важности женског здравља.

"Отказали су ми преглед два пута због ковида-19. Папа тест изгледа није битан у овој држави",  "Хвала, требало ми је ово", "Хвала за ширење тако важне поруке за јавно здравство! Утицај ове пандемије на дијагнозу и лечење рака је заиста застрашујући", "Криси Тиген је наше национално благо", само су неки од коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Манекенка је недавно уклонила импланте из груди, а својим пратиоцима је показала да су јој груди сада знатно мање, али изгледају одлично.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Дуго година су биле сјајне и одрадиле су свој посао, али једноставно сам схватила да је време да их скинем. Једва чекам да коначно могу да закопчам хаљину свог конфекцијског броја, да спавам окренута на стомаку с потпуним комфором. Нема више великих груди! Али не брините, биће све добро. И даље ћу имати груди, али ће то бити права "кеса сала", што груди и јесу - истакла је бивша манекенка пре операције.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Врелу акцију Мине и Менсура погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА