Најновије

Нови Пазар је Вучићева срамота - подвио је реп: Председник се опет крије иза жена

- Александар Вучић је по ко зна који пут показао да се ради о обичној кукавици. Кад год се дешава нешто што није под његовом контролом и кад мора да дође међу народ, Александар Вучић бежи и склања се иза неког другог. За то му је већ више пута послужила Ана Брнабић - каже председник Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић коментаришући данашња дешавања у Новом Пазару током посете Ане Брнабић.

Протест у Новом Пазару (Фото: Јутјуб)

- Није смео да оде међу грађане Новог Пазара, па је послао Ану Брнабић уместо њега, то је исто урадио и у Орашцу на прослави Дана државности.
Најпре је најавио да долази он, а када је чуо да ће бити извиждан уколико дође, послао је Ану Брнабић. Доказало се да је Ана Брнабић много храбрија од Вучића, али и да се он не либи да користи жене како би се крио иза њих. Сетимо се само бројних протеста опозиције, на које је слао жене чланице СНС-а, да се свађају са опозицијом и да изазивају хаос и праве неугодне ситуације – подсећа Ивановић.

Он каже да је Вучић јак само на речима.

- Александар Вучић је јак само на речима, међутим када треба да уради нешто он лични и да се појави пред народом, он повије реп и крије се. Ово што се догодило у Новом Пазару је порука Александру Вучићу да је његова политика толико штетна да се због његових лажи и маркетиншких трикова угрожени људски животи.
Више није у питању само корона око које нас је обмањивао да држи све под контролом, већ и питање преговора око Косова и Метохије, миграната, крађе избора...
Поручујем Вучићу да скупи мало храбрости и да оде са власти док још има времена – каже Ивановић.

Интервју са Иваном Ивановићем погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА