Најновије

ПСГ предао листу за изборе!

Покрет слободних грађана (ПСГ) предао је данас листу кандидата за народне посланике за предстојеће парламентарне изборе који ће се одржати 21. јуна.

Сергеј Трифуновић и ПСГ (Фото: Јутјуб)

Члан Председништва ПСГ казао је да су данас предали 14.017 потписа за листу која ће се звати Група грађана Сергеј Трифуновић - Покрет слободних грађана.

У складу са својим слоганом „Шта више чекамо“, како је навео Грбовић, одлучили су да од данас више не чекају ништа, односно да крену у процес освајања слободе.

- Тај процес ће бити дуготрајан, мукотрпан и затеваће велике жртве са наше стране, али ми сматрамо да више немамо времена да стојимо по страни и чекамо да се нешто у овој земљи деси - казао је Грбовић.

Према његовим речима, након избора, у Скупштини Србије представљаће оне грађане који се не слажу са актуелном политиком СНС-а и то не само оне који су њима дали потпис и глас, већ и оне који одлуче да 21. јуна бојкотују изборе.

У парламент ће, како је навео, покушати да унесу једну нову културу политичког опхођења, тражиће да се промени Пословник и онемогући да се одређене особе, прецизира, попут Војислава Шешеља позивају на посланички имунитет „када чине неку врсту вербалног насиља и сексуалног узнемиравања“.

Такође, ПСГ планира да на дневни ред Скупштине врати “Алексин закон”, као и закон који ће омогућити тешко болесној деци да се лече у иностранству.

- Ако постоји нека врста предизборног обећања грађанима то је наше, ми ћемо учинити апсолутно све и сигуран сам да ће тај закон који се односи на тешко болесну децу бити изгласан у току новог сазива Скупштине - казао је Грбовић.

Србија обуставила кампању против Косова Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА