Најновије

ВЕОМА НАПРЕДНО, НЕМА ШТА: Неколико година пропадања у два минута (ВИДЕО)

Председник Адвокатске коморе Београда Владимир Гајић објавио је на свом твитер налогу видео запис у којем су садржане све манипулације и противзаконито поступање на неколико минулих изборних процеса које су привукле посебну пажњу у јавности, као и питања која и даље траже одговоре. А та питања имају име и презиме: Оливер Ивановић, Станика Глигоријевић и Милан Јовановић.

Напредњаци (Фото: Јутјуб)

Тако је почетак овог видео записа резервисан за локалне изборе у Лучанима, одржане 2018. године, где џип без таблица пролази улицом, а који, иначе, није био усамљен, будући да је тада примеђен већи број возила са таблицама из других градова.

Функционери СНС-а су се, такође, хвалили да су на ванредним локалним изборима у Медвеђи освојили близу 65 гласова, и да су избори одржани без било каквих неправилности, као и да није забележен ни један инцидент. Међутим, на питања новинара о великом број џипова, махом без регистарских таблица, који су стизали у седиште СНС, председник локалне изборне комисије рекао је да их није видео.

На београдским изборима 2018, како даље тече видео запис, види се снимак инцидента на бирачком месту на Звездари када је због дуплих спискова дошло до прекида гласања.

Локалне изборе у Пећинцима 2017. године обележило је спречавање новинара да уђу на бирачка места и атмосфера у којој су, према извештајима, непознати људи водили евиденцију о бирачима. Тада је такође један мушкарац отео телефон заменику председника Демократске странке Игору Салаку.

Даље је у спот убачен инсерт из гостовања Александра Вучића, који каже да увек када видимо да се "политичари петљају око деце", можемо да будемо сигурни да хоће да узму паре. На снимку се такође налазе и фотографије гласачких листића и личне карте бирача којима су морали да докажу да су дали свој глас за Вучића или СНС, као и сцена у којој приватно "обезбеђење" односи новинарку Данаса са инаугурације Александра Вучића испред Скупштине.

У споту су прикупљени и најјаснији моменти у којима се на таблоидан начин говори о лидерима Савеза за Србију, али и крвава глава Борка Стефановића након физичког напада у Крушевцу.

Вести о паљењу куће новинара Милана Јовановића, део снимка проласка возила кроз наплатну рампу Дољевац када је убијена Станика Глигоријевић, као и вести о паљењу аутомобила Оливера Ивановића, када покојни политичар с Косова каже да је "остало још да пуцају на њега" заједничко је једно - да ни један од ових случајева није решен са одговорнима на питање ко је учинио ова дела и хоће ли одговарати.

Уместо одговора на ова питања, имали смо обећања да ћемо за две недеље знати ко је убио Оливера Ивановића, манипулацију снимком несреће у Дољевцу, као и одуговлачење процеса поводом паљења куће новинара из Гроцке које и даље траје.

Шта вас чека ако се одлучите за црногорско приморје прочитајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА