Најновије

МАЛО ЈЕ НАТО, ОЧЕКУЈЕМ ДА ЗОВУ ОВК И МУЏАХЕДИНЕ! Дачић брутално одговорио Подгорици

"Изјава црногорског министра спољних послова Срђана Дармановића о томе да постоје механизми унутар НАТО које би Црна Гора могла да користи ако би се проценило да постоји видно угрожавање безбедности Црне Горе од стране Србије, представља још један јасан показатељ колико је црногорски режим изгубио компас", изјавио је данас шеф српске дипломатије Ивица Дачић.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Да је неко рекао пре 30 година да ће Црна Гора тражити од НАТО-а да нападне и бомбардује Србију, мислили би да је потпуно полудео. Мало је НАТО, очекујем да зову и ОВК и муџахедине, то су све историјски савезници црногорског народа - рекао је Дачић у писаној изјави.

Да је данашња црногорска власт, како је додао, била у време Његоша, рекли би за њега да је ратни злочинац и великосрпски хегемониста.

- НАТО на гуслама, ето и то дочекасмо. Још фали да се то ори на Врачару. Што би рекао краљ Никола Петровић, наше српско срце издрзаће и то, са НАТО на Србе. Дозовите се памети, никаква опасност вам не прети од Србије, него од вас самих и вашег односа према вашим грађанима Србима и Српској православној цркви у Црној Гори - истакао је шеф српске дипломатије и Социјалистичке партије Србије.

Двоје запослених у руској амбасади у Прагу проглашени за персоне нон грата! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА