Најновије

ШКОРО: "Није случајно да рок и за пријаву за 100 евра и рок за предају изборних листа истиче у поноћ!" (ВИДЕО)

Данас истиче рок за предају изборних листа Републичкој комисији за изборе заказане за 21. јун, а новинар Срђан Шкоро у емисији "Међу нама" каже да је данас задњи рок и за пријаву грађана за 100 евра помоћи и да је то такмичење практично за исту ствар само што је пријављивање у парламенту за мало веће паре.

Срђан Шкоро (Фото: Јутјуб)

“Ови мученици и ми заједно, цео народ се јури за 100 евра и није случајно да се то поклопило и да рок истиче у поноћ”, рекао је он.

На питање како се догодило да без икаквог размишљања и решења опозиција улази у причу избора, поштује правила игре за које сама каже да су правила која не постоје, Шкоро је рекао да ми практично живимо 30 година у истом систему и да они не знају ништа друго, а да ове који излазе на овакве изборе не рачуна у опозицију.

“Они свесно улазе у нешто за шта знају да је корупција, да је криминал, једно саучесништво у свему овоме шта ради ова власт, они буквално излазе свесно и ту нема нисам знао. Кажу да никад горе није било, да је после короне било још горе и ти излазиш, а зашто излазиш, е то су оне ствари о којима нико неће да прича, а које гласе 3.000 евра по посланику и 1.000 евра плате за тог посланика и то је просто биро за запошљавање, страначки”, истакао је Шкоро.

Сматра да је, како каже, поштеније изаћи пред грађане и рећи – људи, ми имамо проблем запослених, не могу да плаћам своје пословне просторије, овако ако не уђем ја не могу да преживим, мени је то једини извор прихода.

“Ми смо напаравили као друштво занимање народни посланик, то нигде у свету не постоји” напоменуо је он, додајући да “имате људе који мењају странке, мењају се системи а они су и даље народни посланици и стално су ту да бране наше интересе, а у ствари бране само своје”.

О чему је још Срђан Шкоро говорио погледајте у видео снимку:

Ко је све на листи Сергеја Трифуновића? Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА