Најновије

ЈЕЗИВИ ЗНАК! ОЛУЈА ПОЦЕПАЛА НА ПОЛА НАЈВЕЋУ АМЕРИЧКУ ЗАСТАВУ НА СВЕТУ! Злослутни призор над Висконсином, сви виде само једну симболику!

Највећа истакнута америчка застава која вијори на највишем јарболу у САД поцепала се на пола у јаком невремену које је у уторак 2. јуна захватило Висконсин и Шебојган фолс где је подигнута.

Поцепана застава (Фото: Твитер/принтскрин)

Овај симбол америчке слободе и доминације грандиозних је димензија.

Дугачка је 42, широк 21 метар, тешка 154 килограма и истакнута је на јарболу високом 122 метра. Јербол се налази у седишту познате америчке осигуравајуће компаније "Акујити иншуранс" у Шебојган фолсу.

Јака олуја и удар грома поцепали су је у буквално фронцле.

Грађани су снимили овај злослутни призор, који је убрзо постао главна тема на друштвеним мрежама.

Корисници Твитера објављивали су ову фотографију уз коментар да поцепана застава метафорички приказује тешко време које Американци пролазе усред пандемије коронавируса и грађанских немира широм земље после убиства Афроамериканца Џорџа Флојда у Минесоти.

Већина тврди да је ово нека врста упозорења Американцима да промене однос према афроамеричкој заједници, али и целом свету.

Свих 57 припадника полицијске тактичке јединице у Бафалу, у америчкој држави Њујорк, поднело је оставке у знак протеста због суспензије двојице својих колега који су снимљени како обарају демонстранта старог 75 година на земљу. Прочитајте ОВДЕ   све детаље.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА