Најновије

"МИ СМО НАЈБОЉИ У ЕВРОПИ" Рат министара, Црногорац ударио на Лончара, почео да се буса у груди, али се иза свега крије мрачна тајна Подгорице!

Црногорски министар здравља Кенан Храповић изјавио је данас да је српски министар Златибор Лончар изнео неистину и паушалну оцену када је рекао да "Црна Гора нема резултате, нити адекватно знање о корона вирусу.

Златибор Лончар (Фото: Јутјуб)

Лончар је епидемиолошко питање пребацио на политички терен, приговара Храповић, иако је, иначе, Подгорица то питање од одлуке о отварању граница за многе, али не и за Србију, поставила на терен политике, како јој замера Београд.

Храповић каже да начин на који је Црна Гора приступила одговору на корона вирус и резултати које је постигла “неће или не желе да виде само они који су заокупљени најперфиднијим маневрима да прикрију сопствени пораз у борби против пандемије”.

Црногорски министар је искористио прилику да подсети, како преноси портал црногорског јавног сервиса, да је Лончар својевремено рекао рекао да „гледа да нема Црногораца на функцијама у здравственом систему”.

Знање црногорских медицинара је, каже, довело до тога да је Црна Гора прва земља у Европи без заражених ЦОВИД-19, као и да је резултат свих спроведених мера и крај епидемије.

Поменуо је и Форбсову исту земаља са корона вирусом И додао да је Црна Гора на 42. месту, а Лончара запитао: "Где сте ви?".

Званични Београд је више пута изнео став да Црна Гора не приказује праве податке о броју заражених, те да недовољно тестира да би се знао њихов тачан број.

Прочитајте ОВДЕ   ко је то променио плочу и дао подршку Трампу.

Извор: Ало/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА