Најновије

ДОК СЕ РАТ ОКО ПРОЛАЗА У СИРИЈИ НАСТАВЉА РУСИ СУ УРАДИЛИ НЕШТО НЕВЕРОВАТНО: Путинове снаге се залетеле на америчка оклопна возила (ВИДЕО)

Руска војна патрола продрла је ове седмице у амерички контролни пункт на североистоку Сирије (источно од Еуфрата), док се рат око путева две светске силе наставља.

Руска војна патрола (Фото: Јутјуб)

У понедељак је изашао видео снимак руске војне патроле која је прешла амерички контролни пункт у Ал-Хасакахи, а други пут овог месеца обележено је да америчке снаге да покушају да блокирају Русе на приступном путу на североистоку Сирије.

„Руски војни конвој кретао се североисточним делом Сирије, када је америчка војска покушала да заустави возила и оклопна возила руске војске, али Американци су били изненађени како су руска возила продрла кроз отворени амерички контролни пункт и умало погодила амерички оклопњак”, известила је Авиа.Про.

Претходно је Сиријска арапска војска блокирала два америчка војна конвоја код Тал Тамра, што је нагнало кратко супротстављање две снаге.

Ови инциденти су постали распрострањени на североистоку Сирије, посебно након што су Сиријска арапска војска и Сиријске демократске снаге постигле споразум о војној сарадњи на североистоку Сирије.

Руски ПВО систем Стрела 10 опробан у акцији! Снимак погледајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА