Најновије

РУСКА МЕДИЦИНА ИПАК НАЈБОЉА НА СВЕТУ! МЕДВЕДЕВ: Бивше совјетске републике купују лекове од Русије, прикључила се и Африка!

Многе земље света заинтересоване су за сарадњу са Русијом у борби против пандемије корона вируса, изјавио је данас Дмитриј Медведев, заменик председавајућег Безбедносног савета Руске Федерације.

Дмитриј Медведев (Фото: ria.ru)

- Пандемија је показала да се у условима ванредне ситуације која представља претњу по биолошку безбедност бивше совјетске републике угледају на нас - рекао је Медведев на једном скупу о међународној сарадњи у сузбијању корона вируса и других заразних болести.

Додао је да други партнери такође исказују интересовање за размену искустава у области развоја, тестирања и производње лекова и вакцина.

У том је контексту поменуо неке афричке и блискоисточне земље, које су, каже, већ изразиле заинтересованост да купе један број лекова.

Медведев је позвао на сарадњу у низу различитих области, укључујући и сарадњу лабораторија како би се властима земаља учесница скупа помогло у борби против пандемије.

Лавров проговорио о односима са САД! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА