Најновије

СВИ ДРХТЕ ОД СТРАХА! Мигови извели опасан маневар на граници! (ВИДЕО)

Египатска војска је показала своје елитне борбене авионе дуж либијске границе. Оружане снаге Египта покренуле су ове недеље велику војну вежбу "Пресудна 2020" дуж либијске границе.

МиГ-29 (Фото: mil.ru)

Током вежбе, египатске оружане снаге показале су своје елитне борбене авионе, који су изводили вежбе дуж границе. Према војним стручњацима, руски борбени авиони МиГ-29 показали су своју напредну и јединствену технологију током вежби.

Египатски борбени авиони су демонстрирали технику точења горива у ваздуху, а приказано је да су авиони снабдевали једни друге горивом, што је необична метода, јер је уобичајено да се ловци снабдевају преко џиновских авиона који у себи имају велике резервоаре горива.

Ова карактеристика је позната као пуњење горивом "другар другару", а то је важно нагласити , јер даје ловцима могуц́ност да се међусобно снабдевају горивом помоц́у посебног инкубатора који се пружа на место испод трупа ловца и зове се "складиште горива у лету."

Ова карактеристика доприноси обезбеђивању брзог средства за поновно пуњење ловаца у задацима који захтевају брзо реаговање, или са не баш великим распоном, али негативни аспект методе доливања горива међу ловцима је да не пружа исти износ као што је додељено од стране специјализованим авионима за доливање горива (резервоар), и стога је додатни одобрени домет мањи.

Египатски ловци појавили су се са додатним резервоарима горива испод крила, где су се на крилима ловаца појавила четири резервоара за гориво.

Наређење из Вашингтона гласи: Наоружајте Индију, креће обрачун са Кином! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА