Најновије

Аркан хтео да се разведе због Цецине колегинице: Ова певачица га је потпуно опчинила! (ФОТО)

Пре него што је отпочео романсу са Светланом Цецом Ражнатовић, командант Српске добровољачке гарде Жељко Ражнатовић Аркан био је у емотивној вези са њеном хрватском колегиницом Дорис Драговић.

Аркан и Цеца (Фото: Јутјуб)

Страсти између њих двоје су се разбуктале крајем осамдесетих година, непосредно пре него што је почео рат у бившој Југославији.

“То је била веза заснована на страсти, посебно кад је реч о Аркану”, тврдио је својевремено извор близак њему.

“У то време он је често хвалио њене вештине у кревету, док је Дорис била заљубљена као шипарица. Били су на ивици брака. Жељко је још тада почео да размишља о разводу од тадашње супруге Наталије”, открио је извор за Информер.

Дорис и Жељко крили су да су у вези, али су ипак излазили заједно, посебно у београдске клубове “Нану”, “Трозубац” и “Мажестик”.

То потврђује и познати естрадни менаџер Влада Перовић, који их је често виђао заједно.

“Захар и ја смо јој радили албум, али када смо схватили колики је она фашиста, престали смо да се дружимо. Међутим, наставила је да долази код мене у “Дугу”, и то са Арканом. Вукла се по Београду с њим, а причало се да су били у крес комбинацији”, каже Перовић.

Извор каже да се Аркану и Дорис једноставно није дало.

“Фрка у старој Југи још није почела, али већ је било тензија, па за њу из Сплита није било баш једноставно да буде у вези са Жељком, који је био вођа навијача Звезде. Аркан ју је често наговарао да се пресели из Сплита у Београд, а она му је одговарала да ће то учинити чим се он разведе од Наталије”, прича добро упућени саговоник и додаје:

“Дорис и Жељко су све контакте прекинули када је он 1990. ухапшен у Двору на Уни, а Хрватска прогласила независност. Недуго потом Аркан је основао “Тигрове” и укључио се у ратна збивања у бившој Југославији, а Дорис се удала за ватерполисту Марија Будимира и родила му сина Борну”.

Жељко је 1993. упознао Светлану Цецу Величковић и оженио се њом две године касније.

“Умео је и пред Цецом повремено да помене Дорис, шалећи се да је била ‘чудо’ у кревету, што је њу страшно нервирало. Ипак, сви који су се тада дружили с њима знају да је Дорис много више волела Аркана него он њу”, завршава извор.

Дорис Драговић никад није одговорила на питања о Аркану, нити о детаљима њихове везе. Она до данас није ни негирала ни потврдила да су били заједно, као ни да ли ће када буде дошла у Београд обићи његов гроб. Осим тога, питали су је и да ли би се удала за Аркана да није дошло до сукоба у бившој Југославији.

Шокантан интервју о психичком стању Александра Вучића прочитајте ОВДЕ.

Извор: Објектив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА