Најновије

ШОКАНТНИ ИНТЕРВЈУ: Доктори из Kлинике "Лаза Латаревић" знају од чега болује Вучић (ВИДЕО)

У емисији Интервју на ТВ Славија писац Дејан Лучић је објаснио реакцију грађана на насиље које спроводи тренутни председник Србије Александар Вучић.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Није добро што је најавио присилну вакцинацију становништва и друге мере и сад је добио адекватну реакцију након које више ништа неће бити исто и народ полако схвата да они има власт само на папиру а да није одлуку не може да спроведе, тако је било са студентима а касније и грађанима кад је најавио па повукао полицијски час. Запад зна да он не сме да потпише независност Косова и Метохије јер му то Русија не дозвољава – тврди Лучић и поручује му да Мурат није велики војсковођа и да нас више не понижава.

Лучић каже да је Доналд Трамп  противних свих балканских политичара јер су они сви заједно везани за Сороша.

- Сорош преко својих убачених људи жели да изазове грађански рат у Србији, као што је давно у Њу Јорк тајмсу најављено да ће се распад СФРЈ завршити грађанским ратом у Србији. Доктори из Лазе Лазаревић знају да је Вучић луд али не смеју о томе јавно да говоре. Потребна је подршка СПЦ протестима да би они успели – тврди Лучић.

Он даље објашњава да су службе безбедности у Србији упрегнуте су само са једним циљем а то је сачувати режим и лик и дело Александра Вучића и друге ствари их уопште не занимају.

- Данас су пале на најниже гране у својој дугој историји, иако су запослени веома стручни. Стране службе преко домаћих издајни пљачкају нам државу и то највише преко рудне ренте. Ако Вучић остане Србија ће нестати, јер замена становништва води директно у нестанак народа и државе. Вучић нас вређа и понижава зато што мрзи Србе и Србију и зато што је много искомплексиран – тврди Лучић.

Како је изгледао јучерашњи протест у Београду сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА