Најновије

Време је да Србију воде родољуби - Вучић је егоманијак и кукавица! (ВИДЕО)

Адвокат Феђа Димовић, члан Београдског синдиката и један од оснивача Покрета за одбрану Косова и Метохије каже да су протести по српским градовима доказ да је народу прекипело и да је "за ново ширење пандемије одговоран Александар Вучић и његови чауши". Димовић је подсетио да је Вучић да би повећао излазсност на изборима обмануо грађане да је вирус прошао, а онда након избора сутрадан окривио народ за ширење болести.

Феђа Димовић (Фото: Хелм Каст)

Он је рекао да су разговори Александра Вучића са шиптарским терористима завршна фаза његове издаје Косова и Метохије, али да га је изненадио народни бунт. Димовић указује на технике којима режим разводњава и растура протесте.

Димовић каже да Вулчић није храбар човек иако покушава тако да се представи и да је одустајање од затварања студентских домова и увођење полицијског часа због протеста доказ његовог кукавичлука. По њему грађане је додатно изиритирала и претња присилном вакцинацијом.

- Код Вучића постоји одређени комплекс да покаже да је много храбрији него што јесте и да те се црте његовог карактера оцртавају на његову политику. Многе ствари које ради ради из страха да може да му се деси нека револуција… Он је човек чија се политика искључиво своди на праћење рејтинга – каже Димовић.

Он каже да је време да родољуби дођу на чело државе и да треба бити посебно опрезан да Вучић не буде замењен неким “новим Вучићем у рукавицама” који би и даље слушао запад.

Коменаришући идеолошке сукобе међу демонстрантима, Димовић каже да су борба за демократију и одбрану институција тачке на којима обе стране могу да се уједине. Као доказ угрожених институција он указује на асистирање полицији криминалних група на разбијању демонстрација. 

Од предаје Косова у Србији има нешто много страшније. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА