Најновије

РОМАНТИК ЧВРСТЕ РУКЕ! СВЕ ПУТИНОВЕ ЖЕНЕ: Песма најбоље показује колико је Рускињама председник фаталан (ФОТО/ ВИДЕО)

Пре пет година, Русију је запањио календар с манекенкама за доњи веш - 12 оскудно одевених старлета с календара послало је поруку: Председниче, срећан рођендан!

Путин (Фото: РИА)

Мерилин Монро својевремено је у знатно либералнијој Америци изазвала велики скандал кад је, сензуално се њишући према (ожењеном) Џону Кенедију, певушила  "Happy Birthday" - али Русија такве честитке никад није видела.

ЈФК је био зависник о сексу, била је то јавна тајна. За разлику од њега, Владимир Путин годинама је неговао имиџ непорочног породичног човека. Изгледао је као неки Аљоша Карамазов, лик из бројне галерије светаца Достојевског, блаженик којега занимају само Русија, авиони, подморнице, лов на тигрове и моралне врлине. Његова супруга Људмила никад се није појављивала у јавности, па је руска јавност препричавала виц према којему она живи у подземном манастиру на естонско-руској граници, тамо где је удобније белим медведима него људима. Ипак, то се виђење временом потпуно распало.  

Најпознатија жена коју приписују Владимиру Путину је оперска певачица Ана Нетребко. Она је највећа женска руска суперзвезда. Нетребко је, наиме, права поп дива - она је сигурно пуно лепша од Марије Калас или Монсерат Кабале, а ни глас јој не заостаје.

Путин стално поклањао цвеће

Путин ју је називао "једном од највећих звезда светске оперске сцене" и тиме дао повода злим језицима. Стално је посећивао њене наступе и додјељивао јој награде па је најприје Русија почела шушкати о љубави, а онда и остатак света. Међутим, кад се Нетребко удала и добила дете, оговарања су престала. Нетребко се удала за колегу оперског певача. Чини се да су многе гласине прављење на релацији између Кремља и Бољшој театра. Примабалерина Бољшоја Светлана Захарова постала је, рецимо, чланица Савета за културу председника Русије. Захарова је више пута јавно рекла да много тога дугује Путину који јој је - баш као и Нетребковој - поклањао цвеће после сваког наступа.

Гимнастичарка Алина

Трачевима је својевремено допринео и чеченски председник Рамзан Кадиров који је 2008. године Путиновој - тада јединој супрузи Људмили - на Твитеру честитао рођендан назвавши је "првом женом". То је значило да постоји и друга, а можда и друге. Тада се почело јавно писати о вези Путина и гимнастичарке Алине Кабаеве. Утицајни лист "Корреспондент" објавио је чак и вест да се Путин верио с Алином. Али један позив мења све - власник новина, олигарх и милијардер Александар Лебедев, брзо је повукао причу и затворио новине. Трачеви су ишли даље па се појавила прича о сину којег је Алина добила с Путином.

Спекулише се да је Путин више од једне деценије у вези са Алином. Прича се чак да пар има и тајну породицу, што Кремљ категорички пориче. Године 2013. Кабаева је истакла да нема децу. У марту 2015. године, светски медији су писали да се породила у Швајцарској у ВИП болници, о оцу детета се само нагађало.

Владимир Путин развео се од своје прве жене Људмиле 2014. године након што је пар изашао у јавност заједничким саопштењем.

Од тада је Кабајева виђена неколико пута како наводно носи венчани прстен, па се на друштвеним мрежама спекулисало да се удала за Путина.

Јана Лапикова

Својевремено се међу Путиновим љубавницама, стварним или приписаним, нашла и његова лична фотографкиња Јана Лапикова. Она је била манекенка за доњи веш (мере: 88-62-94, 55 кг, 174 цм) и финалисткиња избора за Мис Москве. Према службеној биографији Кремља, она је бележила "најзначајније интимне тренутке из живота Владимира Владимировича", а изабрана је, како се изразио Дмитриј Песков, Путинов гласноговорник, зато што је "одличан фотограф", а не због својих женских атрибута.

Ипак, најтежа индискретност о његовом сексуалном животу, пре развода, била је она о наводном снимку којим га уцењују. 

Према књизи Бориса Реитшустера, који је написао биографију руског председника "Путин - куда води Русију", државни адвокат Скуратов је оргијао с две проституке, а то су снимили Путинови агенти, што је он даље искористио како би га уценио да напусти положај на којем се налазио.

Ипак, на  изазове овакве врсте није имун ни свеже разведени председник Владимир Путин. Он је тада открио бившем државном адвокату Скуратову како постоји снимак на којој је и он, Путин, снимљен у сценама секса.

Борис Реитшустер је овај детаљ описао у свом делу, у ком још тврди да се снимци секса руског председника налазе у сефу Татјане Јељцин, ћерке Бориса Јељцина. Неколико копија се налази у различитим банкама у западној Европи, али ни једна до сада није процурила.

И Немци му приписивали афере

Владимир Путин већи део младости провео је као шпијун у бившој Источној Немачкој (ДДР). Путин је ушао у КГБ 1975., одмах након дипломе. Краће време радио је у противобавештајном  одељењу, након чега је пребачен у Прву управу. Добио је задатак да прати странце и службенике конзулата у Лењинграду, данашњем Ст. Петерсбургу. Од 1985. до 1990. био је на задатку у Дрездену. Имао је лажни идентитет. Радио је као преводилац и тумач. 

Према тајном извештају немачке службе БНД, Владимир Путин је као шпијун КГБ-а у Дрездену имао више љубавних афера. 

Немачка штампа опако је нападала руског председника очигледно покушавајући да га не све начине дикредитује, без доказа. Неко време чак су објављивали текстове у којима је Путин прозиван због промискуитета и насиља. Наводно је иза себе оставио и ванбрачно дете. Ти су подаци сачувани, ако је веровати Билду, у архиву тајне полиције.

Шта је истина о Путинову љубавном животу, а шта део медијске слике не можемо са сигурношћу да знамо.

Да је Путин магнет за жене, показале су и руске естрадне звезде. Две Рускиње написале су песму "Путине, оплоди ме”, која је убрзо постала хит. Речи "Таквога као Путин, који не оставља, и који не пије, таквога као Путин желим и ја..." најбоље показују колико је Рускињама председник фаталан. Међутим, таква слика о њему је нарушена. Путин је оставио жену, али песма о њему је остала…

Египатска војска добила дозволу да уђе у Либију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Express

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА