Најновије

СМЕТЊЕ У ФОРМИРАЊУ ВЛАДЕ?! РАСПЛАМСАО СЕ РАТ СОЦИЈАЛИСТА И НАПРЕДЊАКА: Чланови две највеће странке се посвађали на крв и нож!

Два дана пред разговоре напредњака и социјалиста о формирању нове владе функционери ове две странке заратили на крв и нож.

Потпредседник СПС Новица Тончев (Фото: Јутјуб)

Новица Тончев, потпредседник СПС, који је пре неколико дана поручио да ће се демонстрације из Београда пребацити на југ Србије, те да ће извести 5.000-6.000 људи да блокирају ауто-пут, огласио се јуче са жељом да „појасни“ своју претњу. Он ће, тврди, наставити да се бори само против функционера СНС Драгана Стевановића Боскета, државног секретара у Министарству привреде.

Стевановић му је на то, у разговору за Курир, поручио да јавност доле добро зна ко је локални шериф и ко застрашује људе да би гласали за њега. И овај жестоки рат социјалисте и напредњака разбуктао се буквално два дана пред разговоре ових партија о формирању будуће владе.

Ко је хулиган

Тончев је јуче покушао да се мало опере пред централом СНС, али је зато осуо дрвље и камење по Стевановићу.

- Ако је моје поређење са Ужичком републиком и било пренаглашено, то је зато што смо изборну победу извојевали у најтежим околностима до сада, борећи се против Драгана Стевановића Боскета, који је срамота за цео СНС. У свом бескрупулозном нападу на људе и институције, овај човек је успео да утиче и на министарство делећи отказе и на тужилаштво хапсећи чланове СПС Сурдулица - написао је Тончев на Инстаграму, као и то да чини све да „нашој деци и родитељима буде боља будућност“.

- У таквој будућности нема места за хулигане и насилнике као што је Боске са својим плаћеницима, који наносе непоправљиву штету странци иза чије се величине крију - додао је.

Међутим, према речима прозваног Драгана Стевановића Боскета, Тончев је тај који застрашује народ на југу.

- Све нас је расплакао... Дајте да сви ламентирамо над судбином јадног и преподобног Новице Тончева... Мало ћу да блокирам, мало да правим шпалире с црним мајицама, а онда ћу мало да плачем над својом политичком судбином. На сву срећу, зна јавност на југу ко је локални шериф и ко се служи мафијашким методама у изборима - каже Стевановић и додаје:

- Нисам ја доводио батинаше у Сурдулицу и потписивао с њима „волонтерске“ уговоре за подршку СПС, него он. Нису због мене и СНС претили и бивали привођени, него због њега и СПС. Нису због мојих претњи људи лежали у болници, нисам ја склањао контејнере из села где су лоши изборни резултати, него он. Па људи, он је подигао шахте постављене за канализацију два дана пред изборе у селу Масурица јер је изгубио изборе.

Не одговара им ред

Овај напредњак каже да овакве примере може „до сутра да набраја“.

- И то није доста, него би мало да блокира и ауто-пут. Некима ред и стабилна Србија очигледно не одговарају. Срећан им пут у друштво оних којима припадају, који би да руше, пале и уништавају све чега се дотакну - додаје Стевановић.

Раскринкани Вучићеви људи одговорни за изазивање нереда на протестима! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА