Најновије

"ЈА, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ САМ СВЕ УРАДИО, ВИ ОСТАЛИ СТЕ НЕБИТНИ": Председник понизио своје сараднике?! (ВИДЕО)

Ја, ја, ја,...... и ја! Тако је Александар Вучић говорио о ономе што је наводно у Србији урађено у претходних осам година.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Којим год путем да кренете наилазите на фабрике које сам ја отворио, којим год путем да кренете, тај сам пут радио. Којим год путем да кренете, ту сам пругу градио. И аеродром, видите како Винци одлично ради. Па и то сам градио. Подигао пензије, подигао плате, подизаћемо и даље - рекао је Вучић, не кријући задовољство својим "делима".

Да преведемо на српски - Ја, Александар Вучић кажем да сви ви Брнабићке, Стефановићи, Зоране, Вулини, Весићи, Радојичићи, Вучевићи, Мировићи и остали не постојите. И не вредите ништа. Небитни сте. Ваш допринос је раван нули. Све сам ја урадио! Ви сте на вашим местима захваљујући мојој милости и због тога што неко мора ту да седи. А да могу све бих вас прецртао! И то ћу можда и урадити.

Ово је Вучић поручио својим сарадницима понизивши их по ко зна који пут и плашећи их да их сутра више неће бити. 

Још увек запослени у Влади Србије препричавају седнице којима је председавао Александар Вучић и степен вређања људи који су били министри. Стенограмске белешке које се на свакој седници воде сведоче о томе. А сведоче и снимци понижавања директора путева Дробњака, градоначелника Ниша Булатовића... Људи упућени у политику јако добро знају да сваки текст који се објави у таблоидима, а у коме се откривају афере функционера СНС-а, долази из кабинета председника. И тако даље и тако даље…

Поставља се питање какав је квалитет људи који трпе таква иживљавања само да би седели на неким функцијама. Одговор је - никакав. Тако их је Вучић и бирао. Да зависе од њега свесни да су на тим местима апсолутно незаслужено

Оваква кадровска политика довела је до распада свега што је некад колико толико функционисало у Србији. То се у време короне јасно показало. И из тога више нема излаза јер су такви за своје сараднике бирали још горе од себе.

Све у свему, они које је Вучић довео на та места и заслужују такав однос. Они који то нису прихватили су отишли. Цену за све то наравно плаћа цела Србија.

Да ли смо пред пуцањем, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА