Најновије

ПРИЗОР КОЈИ ЈЕ РАСПЛАКАО СРБИЈУ! Овако су се делије опростиле од Бора Лалевића (ВИДЕО)

Бор Лалевић познати естрадни менаџер који је пре три дана преминуо од последица коронавируса сахрањен је јуче у Београду.

Делије се опростиле од Бора Лалевића (Фото: принтскрин)

Он је између осталог био познат као велики навијач Црвене звезде па су га "Делије" на дирљив и емотиван начин испратиле на вечни починак.

Због тренутне ситуације са пандемијом коронавируса сахрани је присуствовао ужи круг породице и пријатеља као и навијачи Црвене звезде.

Управо су навијачи на гробљу и направили сцену од које су се многи најежили, упалили су 38 бакљи симболично због година колико је имао када је преминуо Бор Лалевић и запевали једну од најпознатијих навијачих песама Звезде: Добро знај.

Реч је о незваничној навијачкој химни звездаша, а навијачи су уз поштовање социјалне дистанце упалили бакље и запевали у глас кроз дим пиротехнике.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on

"Фондација Делије" која се бави хуманитарним радом се огласила поводом смрти Бора Лалевића и објавила како се ради о човеку који је организовао велики број добротворних концерата:

"Данас се у бољи живот преселио брат Бор, наш брат са Севера где је провео две и по деценије. Пуно људи нас напушта, не објављујемо вести о томе увек, али брат Бор је имао велике заслуге за рад наше фондације, највише око организације хуманитарних концерата. Велики губитак за његову породицу и за Север. Недостајаће нам. Молимо се за спас његове душе у вечности, да му се благи Господ смилује. Вечан помен у Царству Небеском", написали су из фондације.

Потресну исповест Мајка Тајсона прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА