Најновије

Да ли Вас је бар мало срамота др Кон? Поднесите оставку и спасите своју душу

Докторе Кон, Вама смо веровали. Више Вам не верујемо. Зато морате да поднесете оставку. Кажете зашто Ви, а не остали из Кризног штаба? Зато што су они СНС апартчици попут др Кисић Тепавчевић или потписници подршке Вучићу попут др Горана Стевановића и од њих ништа никада нисмо ни очекивали. Као ни од др Бранимира Несторовића, који је циркусант. У Вас смо гледали, Ваше речи упијали, Вама веровали..

Доктор Кон (Фото: Јутјуб)

А Ви сте, др Кон, ћутали када је човек проблематичног менталног стања одлучио да зарад остварења свог лудачког циља жртвује животе стотине грађана Србије. 

Зашто нам данас, докторе, објашњавате како се вирус лако пренесе кад се на једном месту окупи много људи који вичу, скачу, скандирају? Зашто то нисте рекли пре два месеца? Зашто данас постављате реторичко питање да ли би ико послао децу у парк да се играју када сте ћутали док су родитељи слали децу на матурске вечери где је ризик био много већи? Зашто нисте реч рекли кад су активисти СНС-а ишли од стана до стана, од куће до куће, сакупљајући сигурне гласове? Зашто нисте рекли ништа о одржавању избора? 

Да ли Вас је бар мало срамота када данас говорите како нико од нас није баш озбиљно поштовао мере и процењивао опасности? Да ли се сећате, др Кон, да је опозиција више десетина пута рекла да нема здравствених услова за изборе? Да се неопходне мере не спроводе како би се креирала атмосфера да могу да се одрже избори? Или то нисте нигде ни чули ни прочитали... 

Да ли Вас је бар мало срамота Др Кон? Да ли осећате да сте бар мало криви за ово што нам се дешава? Да ли схватате да је држава смишљено лагала о броју заражених и преминулих? Да ли схватате да сте као лице Кризног штаба ви у ствари лагали? Имате ли бар мало морала и да ако предлажете поново полицијски час, поднесете оставку?

То је, господине Кон, једино што Вам је остало ако не желите да Вас историја памти на исти начин како ће памтити све који су нас довели у овакву ситуцају. Има ли разлике између Вас и Кисићке, Вас и Несторовића, Тиодоровића, Пелемиша...? Ако останете на том месту. 

Имате још дан - два, докторе Кон, да поднесете оставку и спасите своју душу. После тога ћете остати забележени као члан тима који је својим неделовањем, повлађивањем Вучићу, допринео смрти огромног броја грађана Србије.

Дачићу угрожен живот! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА