Најновије

"ЈЕЗИВО, СЕКТАШКИ!": Свештеник Илић о новом споту Министарства и Владе Србије (ВИДЕО)

"Чекам да ми неко каже да спот везан за коронавирус нису направили Министарство здравља и Влада Србије. Зар је заиста, ако је неко желео да се брине о здрављу, морао да то уради овако? Језиво. Секташки", прокоментарисао је на Фејсбуку свештеник Ненад Илић спот који је изазвао бројне реакције.

Спот Министарства здравља Србије (Фото: Јутјуб)

Влада Републике Србије и Министарство здравља објавили су спот у коме је покушано да се људима скреће пажња да током пандемије коронавируса треба да буду социјално дистанцирани од својих најближих, али је то урађено на, најблаже речено, бизаран начин.

- Волиш своју мајку? Удаљи се од ње. Волиш своју жену? Не додируј је. Волиш свога деку? Не прилази му. У овим данима љубав значи: бити далеко од оних које волиш. Вирус корона се врло брзо шири. Што си ми даље, то си ми ближе - наглашава се у поменутом споту у ком се најмилије особе приказују, а онда нестају са снимка.

Овакав спот је изазвао жустру реакцију свештеника Ненада Илића, који се огласио на Фејсбуку.

- Још увек чекам да ми неко каже да ово није направљено од стране Министартсва здравља и Владе Србије. Не могу да верујем у овом што видим. Зар је заиста, ако је неко желео да се брине за здравље, морао да уради то овако. Секташки. Језиво - написао је свештеник Илић. 

Отац Ненад Илић (Фото: Јутјуб)

А поред свештеника Илића, овај спорт је изазвао и реакције на Твитеру, па су појединци на духовит начин коментарисали спорт Владе Србије и Министарства здравља.

Преко ноћи непознате летелице су покушале да униште Асадове војнике! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА