Најновије

ШОКАНТНА ОПТУЖБА - ТАЈНИ САСТАНАК 9. ЈУЛА: Режим наредио својим медијима да крену са промоцијом вируса и шире страх (ВИДЕО)

Гост продукција "Славија инфо" био је главни и одговорни уредник Таболида Милован Бркић. Бркић каже да је је пребијање грађана као једну од већих срамота актуелног режима и додаје да су најзад владавином Александра Вучића и европски медији згрожени.

Александар Вучић (Фото: Правда/Pixabay. com)

Након тога све земље ЕУ су забраниле улаз нашим држављаним

- Да је режим у страху од грађана говори и чињеница да су на крају извели и САЈ који се иначе користи за борбу са терористима а не за пребијање деце на улици. Ова чињеница говори колико се све срозало и какви бедници су спремни да ломе главе људима само да би сачували криминалце на буџету. Вучић грађане третира као стоку – каже Бркић .

Он је објаснио да Србија данас нема опозицију јер је и Драган Ђилас сарадник Александра Вучића и да нема ама баш никакав интерес да га руши.

- Поред њега кључни део система је и бивши конобар Владимир Беба Поповић данас саветник Александра Вучића и Мила Ђукановића, али и амбасадор Америке у Србији Ентони Годфри који застрашује опозицију јер је корумпиран од Поповића. Велика је улога у свему томе и Жељка Митровића власника ТВ Пинк који подводи новинарке његовом заменику Габријелу Ескобару – тврди он.

Врх дубоке државе за Балкан, по речима Милована Бркића, ипак је Владимир Поповић и он се као и Александар Вучић нада победи Џоа Бајдена на предстојећим изборима како би могли да се освете непослушним грађанима.

- Беба Поповић је одржао састанак са свим уредницима дневних новина 9.7.2020 год и тада им наредио да крену са промоцијом вируса, да шире страх и да пљују све противнике поготову антивакцинаше – тврди он.

Прочитајте ОВДЕ    шта је то Италија драстично урадила.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА