Најновије

ВУЧИЋ ДЕЛИ КОСМЕТ И ЈУГ СРБИЈЕ СА РАМОМ: Договорена сеоба Срба из Бујановца!?

Формирање једноетничке локалне власти у Бујановцу уз директно мешање Тиране јасно показује да дијалог, заправо, воде Александар Вућић и Еди Рама, рекла је за ФоНет српска политичарка са Косова Рада Трајковић.

Вучић и Рама (Фото: Predsednik.rs)

Она је указала да је коалиција албанских странака које имају одборнике у Скупштини општине Бујановац, потписана у Тирани, као и да је у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи претходно, уз сагласност Београда, боравио министар за спољне послове и европске интеграције Албаније Ген Цакај који је пре пар дана рекао да је „добро“ да у Бујановцу власт имају смао Албанци.

„Ово што се тренутно дешава око Бујановца, где је изабрана моноетничка скупштина, наставак је пројекта Тачи-Вучић  у тишини“, рекла је Рада Трајковић и додала да се они баве грађанима на један нетранспарентан начин који суштински и очигледно има у плану „инжењеринг сеобе и протеривања људи“.

Према њеним речима, то што Срби у Бујановцу неће бити институционално представљање је за све нас порука.

Рада Трајковић је изразила бојазан да „за Србе у будућности то значи сеоба“.

„И на тај начин се спроводи пројекат, који су Тачи и Вучић већ две године на персоналном нивоу договарали и обавестили Трампову администрацију која је на крају то и разоткрила кроз нешто што је у ствари позив Тачију за суд у Хагу“, указала је Рада Трајковић.

Она је истакла да ће та идеја живети све док је Вучић на челу српских институција, посебно на  начин на који он тренутно влада, где „у ташни држи Владу, Скупштину, правосуђе, институције, а опозиција се налази на улици“.

Гутереш није више могао да издржи, ударио на темеље Западног света!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Фонет/Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА