Најновије

Амерички Стејт департмент проглешен за терористичку организацију!

Духовна управа муслимана Чеченије прогласила је амерички Стејт департмент за терористичку организацију након што је Америка увела санкције лидеру Чеченије Рамзану Кадирову и његовој породици, наводи се у специјалном саопштењу, објављеном на страници организације на Инстаграму.

Стејт Департмен (Фото: Јутјуб)

Како се наводи, Духовна управа муслимана је огорчена одлуком о санкцијама и сматра да су ограничавајуће мере "уведене против ислама и чеченског народа уопште", преноси Спутњик.

У саопштењу се наводи где су били сви ти амерички званичници када су се нарушавала сва писана и неписана права становника Чеченије и када је цела Република била у рушевинама".

"Међутим, сигурно знамо да су све те лажне демократе подржавали терористе који су чинили недела на чеченском тлу. Нећемо дозволити Америци лажне изјаве о нашем вођи Рамзану Ахматовичу Кадирову! И проглашавамо Стејт департмент за терористичку организацију број један", наводи та организација у саопштењу.

Стејт департмент укључио је лидера Чеченије Рамзана Кадирова на "црну листу" због његове наводне умешаности у кршење људских права.

Војска кренула у крвави обрачун са неколико ћелија џихадиста! Има мртвих! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА