Најновије

ВУЧИЋ ИМ ДОЂЕ КАО ТАТИЦА! Расуло међу важним људима у странци, а председник их мири

Председник Србије Александар Вучић данас борави у посети Бањалуци, а са собом је повео и двоје министара из Владе, и то потпредседницу Владе и министарку грађевинарства Зорану Михајловић и министра одбране Александра Вулина.

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

Међутим, занимљиво је зашто је избор пао на ово двоје министара. Како се сазнаје, Вучић је желео да их "мало доведе у ред", јер је познато да Михајловићева и Вулин нису у баш добрим односима. - Михајловићева и Вулин се, народски речени, мрзе као пас и мачка. Дуго су у лошим односима, слабо комуницирају... Главни разлог за то је што је Вулин проруски орјентисан, па га зато не подноси Зорана, која је пак прозападњак... Вучић је сада хтео хтео да их мало доведе у ред, па их је повео у Бањалуку, тако да су ово двоје били приморано да мало више комуницирају, буду заједно у авиону током пута... - открива извор.

Михајловићева и Вулин су један од последњих фајтова имали пре неколико дана, и то због интервјуа који је она дала Куриру. Тада је Вулин, на Михајловићкину опаску да на леђима СНС паразитирају многе странке, поручио овој министарки да није њено да се бави тиме, јер она и не доноси гласове изборној листи напредњака. Најпре је Михајловићева у интервјуу Куриру казала да су на леђима Вучића и СНС многе партије, странке и странчице годинама само паразитирале. - Неколико пута сам их позивала, пошто неће да се појаве пред грађанима и провере колику то подршку имају, а толико година су на власти, онда би било најпоштеније да се лепо учлане у СНС. Ионако СНС сноси одговорност за све њих, па кад је тако, господо, изволите и учланите се у СНС - поручила је Михајловићева.

На то је Вулин узвратио оштрим одговорим, успут прозивајући све који су мењали стране, а очигледно алудирајући на Михајловићеву, која је мењала партијске дресове: - Гласове нашој листи донео је Александар Вучић, Зорана Михајловић није. Ја сам формирао Покрет социјалиста, сакупио потписе у време власти ДОС, учествовао самостално на изборима у многим локалним самоуправама и, још важније, борио се да се Србија ослободи никада не мењајући страну.

Шиптари спремни да иду до краја, више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА