Најновије

МИСТЕРИЈА СМРТИ НАШЕГ ПЕВАЧА НИКАДА НИЈЕ РЕШЕНА: Бацио се са моста, а након пар дана породици је стигло застрашујуће писмо

Популарни певач народних песама преминуо је на трагичан начин и под околностима које су остале покривене велом тајне, а о детаљима смрти Душана Костића се и дан данас прича.

Душан Костић (Фото: Јутјуб)

"Било је то 13. маја 1996 године око 18: 50 часова", како је писало у кратком извештају полиције. Наводи се да је Душан "виђен како скаче преко ограде панчевачког моста, између стубова 39 и 41, одакле се више није жив појавио".

Душанова супруга Невенка и ћерке тврдиле су да много тога не разумеју.

- У целом случају има много нелогичности. Једини сведок наводног самоубиства није сигуран да је то био Душко. Он је изјавио да је само видео неког човека како скаче - открила је Невенка својевремено.

На месту несреће пронађена је Душкова торбица са личним документима.

- И тај део је обавијен са много тајни. Торбица и документа су били потпуно суви, а његово тело никада није пронађено - поручила је супруга покојног глумца.

Неколико дана након трагедије на адресу госпође Невенке, али и адресу куће Душкових родитеља у Лесковцу и жене с којом је живео последње дане стигло је кратко писмо : "Много вас волим, опростите ми". Није било ни потписа ни печата на коверти.

Снимке жестоке офанзиве Хута против Саудијаца погледајте ОВДЕ.

Извор: Pulsonline.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА