Најновије

ИСПРЕБИЈАЛИ СРБИНА У ЦРНОЈ ГОРИ: Са два аутомобила су му блокирали пут, псовали му српску мајку и тукли

Нови инцидент у Бијелом Пољу, који "мирише" на националистичко дивљање, догодио се у четвртак увече у Затону, када је тешко претучен Петар Јочић (20).

Петар Јочић (Фото: Приватна архива)

Њему је у Центру хитне помоћи у Бијелом Пољу дијагностикован потрес мозга, бројни хематоми, а данас је због неиздрживих болова пребачен у Општу болницу у Беранама.

- Петра су претукли Един, Алдин, Хивзо и Белмин Врева и Асмир Џоговић - причала нам је Петрова родбина, јер он није могао да разговара због повреда и бола у вилици.

Према речима чланова фамилије, до инцидента је дошло када су Петру из засад непознатих разлога, са два аутомобила "противници" блокирали пут, а потом га брутално претукли. Има индиција да је са некима од нападача имао проблеме.

- Док су га пребијали, псовали су му српску мајку. И њему и Јовици Гачевићу - кажу рођаци младића, и додају да је случај пријављен полицији, а да су нападачи потом приведени, али убрзо и пуштени. - Без обзира на тежину инцидента, тужилаштво засад није реаговало, али верујемо да хоће.

Полиција је затражила да Петров брат довезе аутомобил на преглед, јер су на њему остале крваве мрље. Биће посла и за вештаке, кажу чланови Петрове фамилије, који од државних органа захтевају да се цела ствар испита и доведе до краја.

У недељу заказан нови протест против Александра Вучића, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА