Најновије

БАКА ПРАСЕ ОПТУЖЕН ЗА ПЕДОФИЛИЈУ?! Нисам знао да су малолетне!

Током протеклих неколико дана домаћу јавност потреса преписка која је објављена на друштвеним мрежама, а у којој се наводи да је јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, слао поруке експлицитног садржаја двема малолетницама, као и да је имао сексуалне одосе са једном од њих у свом стану. Један део јавности на овај начин је оптужио Баку Прасета за педофилију.

Бака Прасе (Фото: Јутјуб)

Иако ништа званично није потврђено, те је све остало на нивоу спекулација, Бака Прасе је снимио, неки би рекли, скандалозан видео клип у коме је признао да је заиста спавао са једном од њих у свом стану, али да није знао да су, како каже, 2004. и 2006. годиште, већ је мислио да је једна од њих пунолетна.

“Купамо се, блејимо, ја сам убеђен да је она 2002. годиште. Ја је одведем горе, ј**** је, завршим и то је то. Оне су ме смарале да се сликамо, ја нисам желео. Блејали смо приватно, желео сам мало приватности. Не желим да говорим са киме спавам”, рекао је између осталог јутјубер.

Он је између осталог објашњавао, како каже, свој део приче, наводећи да су девојке које су са њим те вечери биле у стану “на кеца желеле да спавају са њим јер је популаран”, те да су лагале у вези својих година. Бранио се говорећи да је “мушко” и да је, како је рекао “логично да ће спавати са девојком уколико она то жели” – додајући да би, како каже, сваки мушкарац исто урадио на његовом месту.

У видеу који траје тридесет четири минута, Бака Прасе је експлицитно говорио о ономе шта се догодило, правдао се и наводио да редовно добија огроман број порука од девојака које желе да буду са њим.

“Спавам са девојкама од 18 до 38, јер ми се може. Мушко сам, желим сада да се иживим, па када нађем праву да се смирим. Нећу да се правдам због тога што уживам”, рекао је између осталог он.

Још једна страна приче појављује се у другој половини видеа, кад јутјубер уводи разговор о девојци која је преко Инстаграма покушала да подигне свест људи о томе да се ово дешава – да се Илић јавља девојкама или одговара на поруке девојкама, да им шаље експлицитне поруке, тражи слике, добија слике, да их позива у свој стан, у кола, у који год простор и “да се зна шта се од њих очекује кад тамо дођу.”

Илић у видеу јавно признаје да јесте слао те поруке, да су ти скриншотови који су се појавили стварни и да је девојка која их је поделила, како каже, “пре свега једна ружна, глупа наркоманка која треба да очупа обрве.”

Његов клип изазвао је огроман број негативних реакција на друштвеним мрежама, те један део јавности наводи да је овај случај нешто најскандалозније што се до сада догодило контроверзном јутјуберу који годинама уназад изазива опречне коментаре, што у медијима, што на друштвеним мрежама.

Јутјубер је у видеу такође најавио тужбу због објављивања скриншотова.

Прочитајте ОВДЕ    чија је то шок фотка поделила Србију.

Извор: nova. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА