Најновије

ШОК ФОТКА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА ПОДЕЛИЛА СРБИЈУ: Неки се наслађују, а неки му желе брз опоравак да би могао да одговара! (ФОТО)

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић огласио се из Инфективне клинике, и то на свом Твитер налогу где је објавио и шокантну фотографију. Иначе тамо је смештен због компликација изазваних коронавирусом и поручио да га је кисеоник сачувао.

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

"Преморен сам, зауставили смо током викенда ширење упале плућа, кисеоник ме је сачувао и још ми је неопходан да бих што више одмарао плућа која се боре са вирусом. Полако обарамо температуру и смирујемо крвни притисак”, написао је Јовановић на свом твитер налогу.

Е сад, психијатри би рекли много што шта о онима који се радују нечијој болести или смрти далеко било, ма ко он био, али у случају Јовановића појавили су се разни злуради коментари, али и они који показују да има противника који му желе брз опоравак.

Наравно, поставља се и питање колико је умесно и сврсисходно објављивати фотографију из болничке постеље и да ли је у питању маркетинг или шта год, едукација свакако није.

Прочитајте ОВДЕ   зашто се Љајић боји и не спава по целу ноћ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА