Најновије

ОТИШЛА ЈЕ НА ОДМОР У АМЕРИКУ И НИКАДА СЕ НИЈЕ ВРАТИЛА Глумици из "Сивог дома" данас завиде због посла и живота, али није увек било лако

Жељка Цвјетан важила је за једну од најлепших глумица бивше Југославије. Њеној лепоти дивили су се како момци, тако и редитељи.

Жељка Цвјетан (Фото: Јутјуб)

Заблистала је у серији “Сиви дом”, а љубавна прича између Савке и Матића (Дубравко Јовановић) у овом култном ТВ формату освојила је гледаце широм бивше Југе, а њу винуло у сами врх тадашње кинематографије. А, онда се само једног дана све окренуло. Жељка је 1991. отишла је “само” на одмор у Америку. Данас живи у Лос Анђелесу, а запослена је у “Универзал студију” у Холивуду на постпродукцији филмова.

У Америци је кренула од самог почетка, радила је као келнерица али је касније наставила школовање и магистрирала на Универзитету за позориште.

Радила је на Америчкој глумачкој академији, била је асистент, преводилац, проф. српског језика.
Већ 23 године удата је за Бориса Гортинског и има кћерку Нину и сина Марка. У Америци је била у серији “Juding Emy” и филмовима “War of the Angels”, као и “Robbery Homicile Division”.

Рођена је 5. јуна 1963. у Београду. ФДУ завршила је у класи професора Арсенија Јовановића заједно са Дубравком Јовановићем, Владаном Савићем, Мајом Лалевић, Бором Кандићем.

Прочитајте ОВДЕ чија је то шок фотка поделила Србију.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА