Најновије

УВОДИМО НОВЕ МЕРЕ: Вучић: Од петка полицијски час до понедељка!

- Од сутра ће бити забрањено свако јавно окупљање за више од пет људи било у отвореном или затовореном простору, а од петка почиње полицијски сат, до понедељка, а после ћемо да видимо - рекао је председник Србије Александар Вучић на конферецији у Влади Републике Србије.

Полиција (Фото: МУП Србије)

- Данас је од почетка пандемије корона вируса у нашој земљи за нас свакако најтежи дан. Имамо 13 преминулих особа и већ у овом тренутку имамо више од 120 људи на респираторима. Ситуација је алармантна у Београду, озбиљно је у још четири града у Србији. Имао сам данас разговоре са др Коном у више наврата - истакао је Вучић.

Данас је најтежи дан у Србији од почетак епидемије. У последња 24 сата у Србији је на корона вирус тестирано 8.287 особа, позитивно је било њих 299, а нажалост преминуло је 13 лица, највише од почетка епидемије у нашој земљи. На респираторима се тренутно налази 110 пацијената.

Како је данас истакао др Предраг Кон, ситуација је у Београду је прилично озбиљна, те није искључено увођење неке врсте карантина уколико се стање не нормализује. Према његовим речима, оболело је више од 300 студената, док је корона вирус регистрован у чак 14 вртића.

Прочитајте ОВДЕ  шта је поручио Додик.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА