Најновије

ДА ЛИ СЕ РТС ОКРЕЋЕ ПРОТИВ ДИКТАТУРЕ?! На јавном сервису пуштен говор српског домаћина: "Вучићу, грдно си се замерио народу" (ВИДЕО)

Народ више не може да трпи, а кад се народ излије, то вам је као река. Видели сте пре неки дан Западна Морава кад излије, па поплави кућу, стоку и њиве, не може је зауставити ниједан СНС. Српски народ је велика река коју никад неће зауставити нико - истакао је један младић у камере РТС-а, а захваљујући његовом излагању, гледаоци Јавног сервиса су вечерас први пут могли да виде и чују зашто је народ изашао на улице.

Протест против Вучића (Фото: Јутјуб)

Само ћу рећи да нисам ни у чијој политичкој одећи вечерас, већ у грађанском делу Србије, ја сам потомак српског сељака и грађанина, оног који се борио за ову земљу. Српски народ је изашао на улице јер не може да трпи понижење у које га је довела ова власт. Погледајте само наше окружење. Наш економски систем у односу на земље бивше Југославије, Босну и Херцеговину, која је изашла из рата. Па ми смо најназаднији и најпониженији у овој Србији, слободарској Србији која је свима дала слободу - рекао је младић у укључењу уживо.

Он је додао да је изашао као грађанин јер ова држава је протерала све своје најбоље синове. 

Данас је била мајка којој је ћерка отишла за Шведску и добила прво запослење у 33. години. Ми тргујемо Косовом, а српски народ нам ради по свету. Шта је ова земља урадила осим што увози Азијате, увози Роме, увози криминал, старлете и пушта ријалити програм да нашу децу претвара у бело робље, у балкански Бангладеш. Вучићу Александре, председниче Србије, ако мислиш да се српски народ повео у спасење, грдно си се са њим завадио. Нећеш добро проћи, не због нас малих људи, већ ће ти судити српска историја - истакао је озлојеђени човек, који је изазвао лавину дивљења и подршке на друштвеним мрежама.

Језиве слике полицијске тортуре над српским народом, погледајте ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА