Најновије

БРУТАЛНО! ДОКТОРИ ЗАРАТИЛИ МЕЂУСОБНО: Кон отркио три услова под којима би отишао из Кризног штаба!

Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против коронавируса у Србији доктор Предраг Кон оштро је одговорио колеги Зорану Радовановићу који већ данима критикује потезе тог штаба, а као једино решење види могућност да Светска здравствена организација у нашу земљу пошаље тим експерата. Кон се тим поводом огласио на Фејсбуку:

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

- Професоре Радовановићу, нема ни говора да сам учествовао у било каквој завери или свесном лажирању било којег податка у току ове пандемије. Све време радим на томе да се до краја рашчисте грешке, посебно у области информатичке подршке, са којом смо, на овај начин, радили први пут. Једину одговорност коју прихватам је што сам био на планираном одмору од 10. до 19. јуна. По повратку 20. јуна сам написао писмо упозорења Влади Републике Србије. Тешкоће у раду са базом Цовид 19, по изјави мојих сарадника почињу средином јуна, пре тога их није било.

Експерти СЗО, које предлажете да се позову су по мом мишљењу увек добродошли. Уосталом све "школе" и курсеве СЗО у вези припрема за пандемијске ситуације сам прошао. На многима сам врло активно учествовао и давао допринос својим презентацијама.

Остајем на овом послу до разрешења, евентуалне тешке здравствене спречености или до престанка пандемијске претње у складу са Хипократовом заклетвом и својом професионалном обавезом - написао је Кон.

Подсећамо, доктор Радовановић рекао је да "уместо промена у Кризном штабу треба да се молимо да нам СЗО пошаље тим експерата".

Priloženi tekst treba da se pojavi ujutru u Politici. Ми и Светска здравствена организација Зоран Радовановић Уз...

Posted by Zoran Radovanović on Wednesday, July 29, 2020

Јерменија подигла највећи степен узбуне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА