Најновије

ПИРАМИДЕ ШТИТЕ ОД КОРОНЕ! Несторовић поново бриљира, интернет гори! (ФОТО)

Пулмолог Бранимир Несторовић познат је по изјавама које, мало је рећи, постају култне и препричавају се данима. Ипак, најновије фотографије које је Мирјана Домоњи, председница Еколошког покрета општине Стара Пазова Еко Сан, објавила на свом Фејсбук профилу запалиле су друштвене мреже.

Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

Наиме, на њима видимо др Несторовића, а испред њега такозвану "биопирамиду оргонит", за коју Домоњи тврди да служи као превенција од многих болести, па и од тренутно актуелне короне.

"Жеља да своје и искуство својих пријатеља и сарадника у вези с коришћењем оргонита пренесем онима који то желе да чују и примене као превентиву за своје здравље, као и отклањање последица већ насталих болести, што подразумева сва канцерозна обољења, као и најновија ковид обољења одвела ме је код познатог и цењеног професора и доктора Бранимира Несторовића", објавила је Домоњи.

"Боље спречити него лечити! Биопирамида Еко Сан оргонит делује у простору од 500 квадратних метара, штити од штетног зрачења и корона вируса", навела је она уз број телефона на који се овај "лек за све" може поручити.

Из свега овога, дало би се закључити да и др Несторовић подржава употребу ове необичне лековите пирамиде, мада ће се сигурно и сам доктор тим поводом изјаснити. Нарочито ако имамо у виду да је цео случај поприлично привукао пажњу.

Шта су оргонити?

Оргонити су познати још одавно, а њиховим творцем се сматра научник Вилхелм Рајх (1897-1957). Он је био психоаналитичар и научник који је увео радикалне методе у психијатријском лечењу. Јеврејин по пореклу бежи из Немачке пред нацистима у Сједињење Америчке Државе 1939. године како би могао несметано да настави свој рад на оргонској енергији.

Оргон представља животну енергију. То је "стварна, физичка енергија која нас окружује и исијава из свих живих бића, као и из свих неорганских материјала". Оргонити су специјални уређаји који су направљени од металне струготине, смоле и кристала кварца. Служе да прикупљају негативну оргонску енергију која је најчешће продукт електричних уређаја, трансформишу је и са своје горње стране емитују оргонску енергију која је, како кажу, корисна и лековита.

Дрон снимио призор рушења канала за одбрану од поплава! Чувару насипа речено да не таласа јер…  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА