Најновије

ДР ЖУЈОВИЋ: Кризни штаб је маска – о свему одлучује бахати Вучић!

Кризни штаб вам је само маска за одлучивање једног човека у овој држави шта ће се радити, шта се неће радити. Свака та одлука је донета само на бази његове потребе - оценио је пулмолог Дејан Жујовић гостујући у емисији Без цензуре.

Дејан Жујовић (Фото: Јутјуб)

– Ово је игроказ, ви сада гледате неког шибицара који млати са три шибице, а нико уопште не зна да ли уопште кубица постоји – е томе служи Кризни штаб – додао Жујовић.

Хуманизам и потребе других људи при њиховом одлучивању, како каже доктор, не постоји, те га не треба ни очекивати.

– Кризни штаб немојте осуђивати, то су мученици пробрани јако пажљиво по неким моралним, етичким принципима који су непоновљиви – истакао је доктор и додао да им највише им замера то што уопште постоје.

На питање може ли се епидемија водити без кризног штаба, Жујовић је упитао – мислите да не може?

– Колико земаља има Кризне штабове у Европи? – упитао је он и збунио водитеља који је закључио да он у већини земаља ни не постоји.

Он је замерио председнику Александру Вучићу то што не поштује прописе које сви грађани Србије морају да поштују свакодневно.

– Када председник оде код свог најбољег ортака Орбана, врати се, он треба да оде 14 дана у изолацију. Не занима ме која је твоја државна функција, ти си исто грађанин ове земље као и ја. Имаш иста права, али и исте обавезе – закључује Жујовић.

Вучићево шетање у групи од по 10 људи од којих нико нема маске, доктор је оценио као бахато, и упитао да ли је Вучић икад виђен са правилно стављеном маском.

Турска послала беспилотну летелицу да убија по Ираку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА