Најновије

АЦА ШЕШЕЉ О БЕЛОРУСИЈИ И ЦГ: Вучић да подржи Лукашенка и листу „За будућност ЦГ“ (ВИДЕО)

Потпредседник Српске Радикалне Странке Александар Шешељ коментарисао је политичку кризу у Белорусији и како би званичан Београд требало да се постави током предизборне кампање у Црној Гори.

Александар Шешељ (Фото: Јутјуб)

„Председник Лукашенко има јасну подршку белоруског народа, оправдано је добио поверење грађана јер је направио успешну земљу за узор. Мала је незапосленост, а плате изузетно велике. Белорусија је у тесним везама са Русијом што не одговара интересима западних земаља па би желеле да направе ситуацију као у Украјини. Најкрвавији обрачуни и ратови су братоубилачки. Белоруски народ је блиско везан са Русима и желе да их окрену против Русије обојеним револуцијама по истом сценарију као у Југославији 5. октобра и у Украјини. Лукашенко је једини државник који је посетио Србију за време бомбардовања. Власт у Србији и српски народ треба сада да искажу исту такву подршку белоруском народу. Вучић треба јавно да подржи Лукашенка“, сматра Шешељ.

Функционер Српске радикалне странке коментарисао је и предизборну кампању у Црној Гори.

„Српски народ и политички представници у Црној Гори никад нису добили адекватну подршку од стране званичног Београда. Обавеза Вучића је да позове Србе да гласају за листу „За будућност ЦГ“, за опозиционе кандидате и да се коначно после 30 година промени мафијашка власт заснована на антисрпској хистерији и мржњи. Мило је највећи српски издајник у историји, признао је независност Косова, ушао у Нато, а то би наредна власт морала да преиспита. Званичан Београд мора упутити сваку врсту подршке представницима Срба у Црној Гори“, закључује саговорник.

Гејтс наставља са мрачним прогнозама, открио шта нас чека! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА