Најновије

НЕКО ЈОЈ ОДВРНУО ШРАФОВЕ НА АУТОМОБИЛУ! Пријатељица разоткрива мистерију погибије најпознатије српске банкарке!

И после 11 година од погибије српске банкарке Борке Вучић (83) остаје дилема да ли је заиста страдала у саобраћајној несрећи или је убијена јер је много знала о изношењу пара на Кипар!

Борка Вучић (Фото: Јутјуб)

Боркина сарадница и пријатељица Верица Милаковић (70), бивша отправница послова амбасада СФРЈ и СРЈ на Филипинима, која је 1. августа 2009. преживела несрећу на ауто-путу Београд-Ниш код Лапова, у којој су погинуле најпознатија српска банкарка и њена сарадница Мирјана Благојевић (64), сумња у званичну верзију и истиче да је врло могуће да је несрећа била унапред режирана.

"Све више сумњам у званичну верзију због ствари које сам чула од неких упућених људи јер се и пре погибије причало да ће Борка погинути због тога што много зна о изношењу пара на Кипар. Прво, возач је возио искључиво левом страном, као да му је деда оставио ту траку у наслеђе. Било је доста топло, растопио се асфалт, а ауто је излетео и ударио у банкину. Он је упорно тврдио да је нешто пукло, али није ништа", каже Верица и присећа се да је несрећа одмах изазвала сумње, а онда додаје:

"Биле су три верзије погибије. Прва је да је то била диверзија. Неки стручњаци су рекли да је то урађено на даљину, али нисам стручна. Њен кум је тврдио да је то немогуће јер је ауто стајао у гаражи коју је обезбедила сестра Боркине сараднице Мирјане Благојевић, али су ми стручњаци рекли: 'Нема то никакве везе, они наместе све што треба'. Карактеристично је да је један вештак тврдио да аутомобилу није било ништа док није ударио у банкину услед пребрзе вожње. Он никада није хтео да одступи од тога. Међутим, када су списи послати у Апелациони суд, онда се догодио преокрет. Тада је, како сам сазнала, закључено да се возач кретао мањом брзином".

Верица Милаковић наводи да је преко телефона сазнала да је наводно познати београдски адвокат ангажовао стручњаке са Саобраћајног факултета и да су они мудро закључили да је возач ишао 120 километара на сат.

"Али и тих 120 није сигурно! И ја сам возач. Мени се у једном моменту учинило да је возио 170 километара на сат. У једном моменту питала сам возача: 'Је л’ то пребрзо?', али он је рекао да је то у реду за ауто-пут. Све то изазива сумњу. Не може са толиком брзином возач да буде ослобођен за две смрти и тешко повређивање. Још само фали награду да добије!", огорчено каже Верица и открива да је у почетку мислила да је возач крив и наставља:

"Сада сумњам да је можда неко одврнуо шрафове. Није тачно да је нешто експлодирало! Возач тврди да је чуо прасак, а ја бих то сигурно чула да се заиста догодило"!

Верица је у суботу обишла гроб Борке Вучић на Новом гробљу у Београду. Са њом су били Боркин кум и сарадник Слободан Аћимовић, његова ћерка и супруга, као и Боркина рођака.

"Пре нас је већ био неко и оставио три букета. Не знамо ко, вероватно рођаци. Многи су је заборавили",  огорчена је Боркина пријатељица.

Ово су биле Боркине последње речи

Верица Милаковић открива да је Борка пре него што је погинула помињала своје ближње.

"Тих сат времена причала је о својој сестри, која је имала здравствене проблеме. Непрекидно је бринула за своју сестру. То су јој биле последње речи", каже Верица и истиче да им је странац први притекао у помоћ.

"Неки турски лекар је из запаљеног возила извукао мртве и поређао их на пут. Помогао је мени и возачу да изађемо, али ми у полицији никад нису рекли његово име", каже Верица.

Прочитајте ОВДЕ   ко то пита Србе да ли се плаше и зашто.

Извор: Курир/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА