Најновије

СИРИЈОМ СЕ ОРИО ГЛАС БАШАРА ЕЛ АСАДА: Сви војници су се скупили и пажљиво слушали ове речи јунаштва и одважности!

У суботу се сиријски председник Башар ел-Асад обратио сиријским оружаним снагама поводом седамдесет и пете годишњице од оснивања војске.

Башар ел Асад (Фото: РИА)

У свом говору, председник ал-Асад је рекао:

“Људи јунаштва одлучности. Данас вам се обраћам са осећајем поноса и захвалности поводом седамдесет и пете годишњице оснивања Сиријске арапске војске и поздрављам хероје, заштитнике домова и извојеватеље победе. Што утелотворује чврстину и корене вредности аутентичности и припадности, те обнављања и препорађа садашњост и будућност, уздижући достојанство, суверенитет и патријархат.

О храбри синови наших оружаних снага, били сте с нашим поносним људима у различитим фазама овог агресивног терористичког рата, као јунаци, ослободиоци и очеви, у време када су неки замишљали да су способни да вам покоре и поткопају вашу вољу и срушили сте заблуде њихове бахатости и суочили се са пустошом сила зла и тероризма који су наставили са својим издајством и агресијом и доказали, усред изазова и усред борби, да сте људи постојаности, пожртвовности, храбрости,... Не познајете страх или оклевање и слава и величина за вас немају алтернативу.

Моји храбри јунаци наше војске, честитам вам још једном на овом славном дану док обнављате завет који сте заложили у одбрани земље и суверенитета и очувању части и достојанства и позивам вас да наставите свој победнички пут. Ослобађање целокупни завичај од прашине тероризма и скрнављења окупатора. Колико дуго ће тежња расти, испунићете се славом и победом за домовину. Милост и вечност биће за душе наших праведних мученика и за опоравак наших јуначких рана.”

Како је ново оружје срушило старе војне уговоре, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА