Најновије

СПРЕМАЛИ НАПАД НА ВОЈНА ВОЗИЛА: Израелци отворили ватру, има мртвих!

Израелска војска саопштила је данас да су њени припадници пуцали на групу Палестинаца за које су веровали да припремају напад на израелска возила на окупираној територији Западне обале, а палестински званичници изјавили су да је том приликом убијен један шеснаестогодишњи Палестинац, а да су два друга младића рањена.

Израелска војска (Фото: iaf.org.il)

Портпаролка израелске војске рекла је да су паљбом из ватреног оружја погођени чланови "терористичког одреда", али није прецизирала у каквом су они стању, наводи Ројтерс.

Портпаролка је рекла да су израелски војници отворили ватру пошто су уочили Палестинце који су носили запаљива средства и припремали аутомобилске гуме које су намеравали да запале и њима изврше напад на израелска возила која су пролазила у близини.

Један палестински локални званичник изјавио је да су се, у тренутку када су погођени, тројица младића налазила близу пута који користе израелски досељеници на Западној обали, а милитантна исламистичка организација Хамас издала је саопштење у којем изражава жаљење због смрти убијеног Палестинца

На "тојоте" инсталирали ракетне лансере па напали председничку палату. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА