Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЗАПОМАГАЊЕ И КРИЦИ! ОТРОВАН НАЈВЕЋИ ПУТИНОВ КРИТИЧАР?! Алексеј Наваљни у несвесном стању пребачен у болницу

Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни примљен у болницу у Омску и налази се на одељењу за интензивну негу, саопштила је данас Влада Омске области, а на друштвеним мрежама освануо је снимак из авиона на којем се чује запомагање Наваљног услед јаких болова, који су настали, како се сумња, тровањем.

Алексеј Наваљни (Фото: Јутјуб)

Крици и јаук чују се у летелици која је принудно слетела у Омск пошто је Наваљном одједном позлило након што је пре лета попио шољу чаја.

"Наваљни се тренутно налази на јединици за интензивну негу, где се врше сви неопходни физикални прегледи", наводи се у саопштењу Владе Омске области.

Влада је потврдила да је летилица С7 Ерлајнса, којом је летео Наваљни, хитно слетела данас на аеродром у Омску.

Претходно је портпаролка Фонда за борбу против корупције Кира Јармиш саопштила да је авион, којим је Наваљни летео из Томска у Москву, хитно слетео у Омску јер му је позлило.

"Претпостављамо да су Алексеја отровали нечим што су сипали у чај. То је било једино што је пио од јутрос", навела је Јармиш.

Она је навела да је Наваљни прикључен на респиратор и да је без свести, преноси агенција ТАС С. Главни лекар болнице у Омску Александар Мураховски рекао је Спутњику да је Наваљни на интензивној нези и да је његово стање тешко.

Украјинска служба покушала да отме команданта из ДНР у Русији, а онда је улетео ФСБ. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА