Најновије

"У ХАГУ СЕ ИГРАЈУ СА НАМА И СА ЖИВОТОМ МОГ ОЦА": Син Ратка Младића никад забринутији! Ово је потресно!

Пензионисани генерал Ратко Младић и даље има високу температуру, а због немогућности контакта са одбраном на расправу у жалбеном поступку, који би требало да почне 25. августа, отићи ће неприпремљен и озбиљно болестан, рекао је генералов син Дарко Младић.

Дарко Младић (Фото: Јутјуб)

Он је нагласио да је тест на који је Младић вођен пре три недеље показао да нема вирус корона, али да и даље има повишену температуру, с тим што је у трећој недељи болести са 38,3 спала на просечно 37 степени.

- Тврдње лекара из Хага да је наводно доживео топлотни удар због врућине у ћелији и "прописану" терапију од три вентилатора у његовим притвореничким одајама наши доктори тумаче као неозбиљност људи који се старају о његовом стању - рекао је Дарко Младић.

Он је навео да је приликом последњег телефонског разговора глас његовог оца звучао измучено.

Дарко Младић каже да је на адресу браниоца недавно стигао досије о здравственом стању у ком су "лекари из Хага потрпали све папире које су могли да нађу, а од којих су неки стари и неколико година".

- Имам утисак да се играју са њим и нама - рекао је Дарко Младић.

Он је указао да нико сем тамничара Ратка Младића не зна како он сада изгледа и какво му је здравље, а да су на статусној конференцији пре две недеље чак и судије могле само да га чују, али не и да га виде јер наводно није радио видео-линк у Хагу.

Међународни резидуални механизам за кривичне судове саопштио је да ће расправа о жалбама на првостепену пресуду Ратку Младићу бити одржана 25. и 26. августа без присуства новинара и јавности због пандемије вируса корона.

Како крађа идентитета доводи до нестанка српства, прочитајте ОВДЕ!

Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА