Најновије

"ПРОСРБИ У ЦРНОЈ ГОРИ ЖЕЛЕ ДА НЕЛЕГИТИМНО ПРОГЛАСЕ ПОБЕДУ И ДА ЈЕ БРАНЕ ТЕРОРИЗМОМ": Параноја у врху Ђукановићевог режима!

“Практично више није ни тајна да је тзв. просрпска опозиција припремила сценарио проглашења победника пре времена и њихови лидери већ говоре о “одбрани изборне победе”, а јасно је чиме и како они могу да “бране” измишљену победу. Пре четири године то је била тајна акција покушаја тероризма у изборној ноћи, коју су такође најављивали позивима својим присталицама да “буду спремни”.

Душко Марковић (Фото: gov.me)

Надам се да људи неће насести на њихове сулуде акције и улазити у нешто што је директан сукоб са законима ове државе. А државне институције су апсолутно спремне да заштите јавни ред и мир, у то нека нико не сумња. Коначно, победника на изборима може да прогласи само Државна изборна комисија. Свако другачије проглашење победе је пуки авантуризам“, рекао је он за један режимски портал.

Марковић је рекао да сви они који носе тробојке не поштују државу Црну Гору и њене симболе. Да подсетимо, Марковић ту не прича о српској тробојци, већ о застави Краљевине Црне Горе.

Највећа ауто-литија, у колони дугој 5 км, кренула из Београда до Црне Горе! Снимке погледајте ОВДЕ!

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА