Најновије

ИПАК НИШТА ОД ВУЧИЋЕВОГ ОБЕЋАЊА: Када је изјавио то грађани су били пресрећни, али председник се предомислио!

Србија је понижена, сваким тренутком је у све већем глибу, светло у тунелу се (још) не види. У нашој земљи је све претворено у лаж, онај ко је спреман да обмањује и вара, добро пролази, осталима - шта Бог да. А за такву ситуацијиу у земљи су најодговорнији Александар Вучић и његова свита. Грађани се морају сваког дана подсећати на лажи председника Србије.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Председник Александар Вучић изјавио је 21. априла 2016. да ће убица певачице Јелене Марјановић бити ухапшен за 48 сати, три дана пред изборе. То његово обећање, наравно, није испуњено, баш као ни многа друга.

Друго обећање Александра Вучића које није испуњено датира из 9. маја 2014. године, када је бомбастично, како само он то уме, лупио да ће грађани моћи да купе јефтине станове, и то за 380 евра по квадрату.

- Прве станове бисмо могли да завршимо крајем 2015. године, они били били грађени на периферијама Београда, Новог Сада, Крагујевца, Ниша, Зрењанина, Кикинде, Краљева, Крушевца... Нови стан за 380 евра по квадрату - рекао је тада Вучић за "Блиц".

Испод бомбастичног наслова у овом листу је обелодањено да би за стан од 80 метара квадратних требало издвојити 31.000 евра, рата за тај стан би износила 130 евра и био би отплаћиван 30 година.

Ово је Вучић испалио 2014. године, а каква је данас ситуација? Да ли заиста квадрат стана на периферији Београда кошта 380 квадрата? Наравно да не. Примера ради, за стан од 55 квадрата на Канаревом брду, што је свакако периферија Београда, потребно је издвојити 43.900 евра, што је много скупље од Вучићевих 380 евра по квадрату.

Дакле, цене на периферији се крећу од 800 евра, па на горе, што је дупло скупље од онога што је тадашњи премијер, а садашњи председник обећао.

Шта чека Србију на јесен, прочитајте ОВДЕ!

 

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА