Најновије

Будила ме је да је задовољим, иако сам био мртав уморан, а онда је узела нож: Золина шокантна исповест о вези са Миљаном

Лазар Чолић Зола после турбулентног раскида са Миљаном Кулић решио је и сам да развеже језик, те открије своју страну приче, не осврћући се много на њене речи. Нишлијка је у неколико наврата износила детаље раставе са својим ријалити дечком, док он с друге стране тврди да је био тај који је трпео њене испаде, те да треба кућу да му купи за све што га је поред ње снашло.

Миљана и Зола (Фото: Јутјуб)

Наводно, он је нагласио и како је било момената и када је страховао за свој живот - сваки пут када би одбио да буде интиман са њом.

- Што се тиче Миљаниног и мог односа, признајем да сам живео на њен рачун док нисам имао финансијских могућности да се издржавам, али морам бити искрен и рећи да је то што ме је издржавала мало наспрам тога колико она мени дође с обзиром на то да је шизофреничарка - почео је, наводи се, он своју исповест.

- Замислите да сам морао да плаћам рачуне поред тога што сам спавао са њом?! Добро је прошла, јер треба стан да ми купи за све што сам претрпео током тог односа - наставља он своју причу.

- Једино што она жели је к*рац, а уколико то не добије у стању је да закоље ножем. Петог јуна ме је пробудила са захтевом да је задовољим, иако сам био мртав уморан. Нисам могао јер нисам животиња, па је узела нож и замало ме је заклала. Кунем се у своју мајку Босу да сам једва извукао живу главу - истакао је он па објаснио и како је Миљана напаствовала и једног његовог блиског пријатеља.

- Једном смо дошли код мог пријатеља Пекса, листала је његове фотографије из галерије и налетела на фотку његовог полног органа. Преврнула је очима и желела је на фору да ме избаци из стана. Срећа па је Пекс испао достојанствен. После га је молила да нас вози за Ниш и док сам ја телефонирао, ухватила га је за међуножје, замолила да стане на пумпу, крене са њом и да ће брзо завршити. Дечко је изашао из кола, па је други момак преузео волан - казао је он.

- Нас двоје јесмо имали проблем са коцком, али жабу није тешко натерати у воду. Она је и пре мене била зависник од коцке, као и од с*кса. Девојка је нинфоманка због које сам се плашио за сопствени живот. Због њених с*ксуалних нагона ледила ми се крв у венама. Саветовао сам је да се обратимо доктору јер је њена нинфоманија постала агресивна болест због које сам лако могао да страдам - закључује бивши задругар.

Голу Луну Ђогани погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА