Најновије

"ВУЧИЋ НЕ ОДУСТАЈЕ, ХОЋЕ СВЕ У СРБИЈИ ДА ВАКЦИНИШЕ!": Др Драган Петровић разоткрио намере председника диктатора! (ВИДЕО)

Коментарисање дневне штампе, у четвртак 31. јула је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о намери Александра Вучића да обавезно пелцује народ Србије и због користољубивог односа државног врха Србије према пандемији; као и када су се анализирали разлози покретања истраге, од стране Управа за спречавање прање новца, која је затражила од банака да провере доток финансијских средстава на рачуне невладиних организација, медија и појединаца из Србије, на основу Закона о спречавању прања новца, односно када се причало о томе да ли су и министри, из прошле владе Ане Брнабић, умешани у прање новаца.

Др Драган Петровић (Фото: Јутјуб)

Такође, др Петровић и Дејан Петар су изнели своје ставове и у вези разговора српских државних власти, предвођени директором Канцеларије за Косово и Метохију, Марком Ђурићем, са сецесионистичким албанским властима у Приштини, уз посредовање ЕУ у Паризу, око статуса јужне српске покрајине КиМ.

А шта су још у овом прелиставање штампе рекли Дејан Петар Златановић и др Драган Петровић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој суд.

Трагичне речи српског академика док је посматрао егзодус народа у операцији "Олуја"! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА