Најновије

МАЛАГУРСКИ: Црна Гора прва ослобођена, Србија следећа на реду

Борба тек почиње, борба за ослобођење целог региона. Црна Гора је прва, надам се да ће Србија бити друга ослобођена, каже прослављени српски редитељ, Борис Малагурски.

Малагурски (Фото: Јутјуб)

- Управо мењамо сценарио за документарац “Црна Гора: Подељена земља” - филм ће имати срећан крај - написао је Борис Малагурски на Твитеру.

Тим поводом, Малагурски објашњава о каквом документарцу је заправо реч и како замишља "срећни крај".

- На зиму, када су кренуле литије, аплицирао сам за финансијска средства од Филмског центра Србије, како бих снимио документарац о дешавањима у Црној Гори. Наравно, одбили су ме. Међутим, захваљујући донацијама наших људи широм света, успео сам да прикупим средства за реализацију пројекта. Документарац треба да анализира прошлост и садашњост Црне Горе, то како је диктатор владао државом и делио народ - каже Малагурски.

Малагурски истиче да грађани морају да устану против стварања раздора у једном друштву. Он напомиње да у светлу најновијих дешавања и победе опозиције у Црној Гори, те пада режима Мила Ђукановића, планира да промени крај документарцу.

- Првобитно је планирано да филм остави отворено питање шта ће се даље дешавати, али због нових догађаја филм ће добити "срећан крај". Показаћемо како пролазе сви они који покушавају да деле земљу - изјављује Малагурски.

Он се нада да ће упркос отежавајућим околностима због пандемије коронавируса, успети да заврши филм до краја ове године, а своју светску премијеру би доживео на Бадње вече у Подгорици, 2021. године.

Како је ученик очитао лекцију професорима и наставницима погледајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА