Најновије

ХАМАС И ХЕЗБОЛАХ ЛОВЕ ВУЧИЋА ЗБОГ ЈЕРУСАЛИМА!? Да сам на Вучићевом месту, удвостручио бих обезбеђење (ВИДЕО)

Хезболах и Хамас би могли да се освете Вучићу због споразума о пребацивању амбасаде Србије у Израелу у Јерусалим, тврди политиколог Александар Павић.

Aлександар Павић (Фото: Јутјуб)

- Вучић и Србија ће имати велики проблем због тога. Он ће имати проблем са Ираном и арапским државама. Како је Вучић то лично питписао он ће лично имати проблем са Хезболахом и Хамасом. Лично он који је то потписао ће имати проблем и са неким другим терористичким организацијама од сад па на даље. Ја би на његовом месту удвостручио обезбеђење – рекао је Павић.

Павић каже да споразум из Вашингтона осим дела око Јерусалима није толико катастрофалан за Србију, да не представља признање нелегалне независности Косова и Метохије и да су њиме САД питање јужне српске покрајине оставили по страни за неки дужи период.

Павић у емисији говори и о сукобу Вучића са Русијом због Твита Марије Захарове и последицама споразума по односе са Кином. 

Рад портала Правда можете подржати куповином књига из наше интернет продавнице, књиге и цене можете погледати ОВДЕ.

Павић је анализирао и ситуацију у Средоземљу и Либији где Турска ствара велику кризу која може да експлодира у оружани сукоб. Павић међутим тврди да иако је Турска војно јача од Грчке и Кипра не може да рачуна на савезнике док је на страни Грчке у том спору цела ЕУ, САД и Египат. Он у емисији посебно анализира односе Русије и Турске, њихово савезништво али и сукоб у Либији и Сирији.

Погледајте емисију:

Терористички напад Хута спречен у последњем тренутку, све иде ка новом рату. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА