Најновије

ОТКРИВАЈУ СЕ ДЕТАЉИ МИЛОВЕ МУТНЕ ИГРЕ! Паклена истина излази на видело!

Црну Гору би ускоро могла да потресе велика афера чији су актери и деца министара.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Како је Демократска партија социјалиста недавно изгубила власт у Црној Гори, тако полако почињу да се одмотава клупко криминала које је гушило ову приморску државу. Истина полако почиње да избија на видело, па је извесно да ће Мило Ђукановић и његови сарадници морати да полажу рачуне за сва тродеценијска чињења и нечињења.

Штавише, то би могло да се деси и врло брзо, јер црногорски медији пишу како би земљу ускоро могла да потресе велика афера у коју су укључени синови високих функционера и министара ДПС-а због отимања локала у Подгорици.

Неки локали су, како нам је потврђено, отворени на државном земљишу, које није могло никако да пређе у приватно власништво.

Неколико угоститеља наводно је спремно да исприча како је вршен притисак на њих да би локале предали у руке деци функционера доскора владајуће партије.

Реч је о локалима који се налазе на ексклузивним локацијама.

Такође, посебно ће бити утврђено порекло новца којим су ти локали купљени.

- Синови високих функционера ДПС-а, некима су очеви били и министри, постали су власници локала у којима нису поштоване мере НКТ-а. Иако су званично запослени у државним институцијама, они су у поседу и већег броја угоститељских објеката. Интересантно је и да један број тих локала, након што је ДПС изгубио изборе, више нису отварани, већ су под кључем - каже извор који је упознат са детаљима о томе које све локале деца функционера ДПС-а имају у свом поседу.

Оптужена и друга активисткиња ДПС-а због неправилности током избора! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА