Најновије

ПОРНО МИЉАНА: Стокилашица се набијала Кристијану на понос! А онда показала ону ствар... (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

На избору за мис и мистера "Задруге" догодио се прави спектакл пред камерама најгледанијег ријалитија на нашим просторима, на којем су све очи биле упрте у контроверзну полуголу Миљану Кулић у разузданом издању.

Порно Миљана (Фото;: Јутјуб)

Иако у првом тренутку није желела да се скине у купаћи, ипак је на крају одлучила да то учини, те је без блама и никад дебља приредила перформанс током ког су се сало, стомак и целулит преливали од тежине. Поред тога, њој су и бујне груди испадале, а многи задругари су аплаудирали током њеног наступа јер су сматрали да је храбра што је показала предебело тело.

Миљана се током шест месеци боравка ван ријалитија угојила као никада до сада, а са 125 килограма, наслагама целулита и сала Кулићева је извела прљав плес пред милионима. Крочивши на бину, зграбила је Кристијана Голубовића, те му се уз песму Станије Добројевић "Главни актери" набијала на понос. Призор који је био помало језив је кадар у којем су јој се виделе беоњаче, те је као у екстази истурила позадину ка Кристијановом међуножју. Сцена попут егзорцизма шокирала је све присутне задругаре, а на њене комичне замахе телом нико није могао да остане ненасмејан. Миљана је позната као неко ко не преза ни од секса ни од стриптиза крај малих екрана, те је у свом маниру дефиловала сценом, као прави перформер и професионалац. Без имало блама Нишлијка се увијала и тресла целим телом, а громогласни аплауз за луду храброст добила је од свих задругара. Она се у једном моменту оклизнула, те се умало није просула по поду, а на сву срећу, Голубовић јој је помогао.

Након невиђеног спектакла Кулићева је прокоментарисала са водитељем Миланом Милошевићем да нема конкуренцију, те да јој и мршавице завиде.

- Зна се ко је једна и непоновљива Миљана Кулић. Нико не може да ми парира, ја сам закон за шоу-биз. Погледај само вечерас колико мршавих и згоднијих девојака је било и шта су урадиле - ништа. Ове мршавице што једва ходају ми нису ни близу. Направила сам шоу за памћење и овако дебела сам секси. Надам се да ме тата није гледао, а мама је љута, али ће се ваљда брзо разљутити. Позлило јој је након мог стриптиза - рекла је Нишлијка.

Јована и Анђело освојили титулу мис и мистера

Ни сувишни килограми Миљани нису сметали док је представљала свој шоу на избору за мисицу и мистера "Задруге 4", међутим све то јој се није исплатило. Тачније, она није могла да сакрије незадовољство јер је освојила само једну награду у категорији Тик-ток. Победници су одређени у више категорија, а главну награду су освојили Јована Љубисављевић и Анђело Ранковић. Према одлуци жирија, највише бодова за мисицу је добила Јована, а за мистера "Задруге 4" Анђело. Поред награде у виду корпе у којој су прехрамбени производи, њих двоје ће један дан провести на Рајском острву. Победници на Инстаграму су Паула Хублин и Фран Пујас, а на мрежи Фејсбук Милица Кемез и Кенан Тахировић. Миљана и Неца су победници на друштвеној мрежи Тик-ток, али Кулићевој то није било довољно. После проглашења није крила незадовољство што је победила само на овој друштвеној мрежи, за коју она и не зна шта је.

Најбезобразнију слику Хајди Клум погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА