Најновије

ШОК! ЗАШТО ЈЕ БАЈДЕНОВ СНИМАК СКИНУТ СА ТВИТЕРА? Председнички кандидат је често додиривао децу чак и усред Конгреса! (ВИДЕО)

Снимци на којима се види како Џо Бајден комуницира са девојкама Твиттер је склонио због кршења њихове политике сексуалног искоришћавања деце након што су се појавиле на мрежи током свађе око лика политичара.

Џо Бајден (Фото: Јутјуб)

У спору на друштвеним мрежама тексашки прогресивни активиста Џони Грац покушава да покрене случај да би кандидат за демократског председника требало да буде истражен због сексуалног напада.

Још један коментатор, који се зове "Џејк Кониг", покушао је да поткрепи аргумент Граца објављивањем видео компилације Бајдена како додирује разне младе девојке током фотографисања на церемонијама полагања заклетве у Конгресу 2015. године.

Међутим, коментатор није могао да објави званичне јавне снимке поступка јер га је „Твиттер пријавио да је покушао да објави слике злостављања деце“.

Кенигова тврдња била је лако проверљива, јер Твитер заиста врло брзо идентификује видео као „забрањени“ садржај који „крши [њихову] Политику сексуалног искоришћавања деце“. Штавише, веб локација забрањује налог постера док не избришу снимке.

Злогласни снимак приказује како бивши потпредседник додирује ћерке и унуке америчких законодаваца. У разним тачкама изгледа да држи неке девојке на месту и чврсто се нагиње да им каже нешто у уши.

Расправу о Бајденовом понашању у великој мери је подстакао низ оптужби неколико жена да их је "непримерено" додирнуо. Оно што је најважније, још у марту, бивша сенаторова службеница Тара Рид јавно се огласила рекавши да ју је сексуално напао још 1993. године.

Тврдње нису привукле велику пажњу медија, иако су се поклопиле са порастом високо оглашеног покрета 'МеТоо', самозадовољавајућег да привуче моћне мушкарце да одговарају за сексуално лоше понашање против жена. Чини се да највеће личности те организације нису биле заинтересоване за Ридов случај, што је довело до сукоба и оптужби за партизанство.

И сам Бајден је негирао наводе, рекавши да се „никада ништа слично није десило“, па чак и додао да се не сећа те жене.

Председник Русије након састанка са Лукашенком донео неочекивану одлуку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА